Merk si vaccinurile cancerigene

Clip video aici

In 1954 dr. Bernice Eddy, bacteriolog, a descoperit virusuri simiene (de la maimuţă) în vaccinul, presupusul a fi steril, anti-polio inactivat, dezvoltat de dr. Jonas Salk. Această descoperire nu a fost bine primită la NIH şi dr.Bernice a fost… retrogradat. Mai târziu, dr.Hilleman a izolat virusul SV40 din cele două tipuri de vaccinuri anti-polio: Salk şi Sabin. Virusul SV40 produce tumori. În aceste vaccinuri erau 40 de virusuri diferite, şi se urmărea eradicarea lor. Nu s-a reuşit sterilizarea completă a vaccinurilor anti-polio.

Dr. John Martin, profesor de patologie la Universitatea California de Sud a fost angajat pe perioada 1976-1980 în ramura de oncologie virală a Biroului de Ştiinţe Biologice, de la FDA. In decursul activităţii sale acolo, a identificat ADN străin în vaccinul anti-polio Orimune Lederle, ceea ce sugera o contaminare serioasă. El şi-a atenţionat superiorii asupra acestui lucru şi i s-a răspuns să înceteze aceste testări întrucât erau înafara activităţii pe care trebuia să o realizeze. Mai târziu, dr. Martin a constatat că toate cele 11 maimuţe verzi africane pe care se producea vaccinul anti-polio, prezentau virus citomegalic simian. Cei care realizau vaccinul ştiau despre acest lucru. Biroul de Ştiinţe Biologice a decis ca producţia de vaccin contaminat să continue.

In 1955 dr. Martin a identificat anumite virusuri numite virusuri clandestine, la pacienţii cu sindromul oboselii cronice. Aceste virusuri nu prezintă gene ai căror produşi determină sistemul imun al gazdei să le recunoască. Astfel, acestea trec „neobservate” de sistemul de apărare al organismului. In martie 1995, dr.Martin a detectat faptul că unele din aceste virusuri clandestine îşi au originea în tipul de virus citomegalic simian, al maimuţelor verzi africane, care infectează omul – virus despre care el atenţionase că sunt prezente în vaccinul anti-polio.

Un articol din Washington Post din 26 ianuarie 1988 menţiona că toate cazurile de poliomielită după anul 1979 au fost cauzate de vaccinul anti-polio, şi nu a fost depistată nicio tulpină străină în cazurile de poliomielită.

Lasă un comentariu